Aanvullende bepalingen Corona protocol:
*Houd 1,5 meter afstand van andere klanten, voor de salon en in de salon. 
*Er wordt tijdens de Coronatijd alleen op afspraak gewerkt.
Spontaan samen met iemand (bijv. voor de gezelligheid o.i.d.) meekomen naar de kapper kan helaas niet.
*Kom alleen naar de salon, en kom de kapsalon maximaal 5 minuten voor aanvang van de afspraaktijd binnen. Indien eerder graag buiten wachten of volg de instructies van onze medewerkers op.
*Vanwege het protocol en de onze tijdsplanning kunnen wij “te laat komers” niet helpen. “te laat komers” en “no-shows” zullen wij 100% in rekening brengen bij de klant.
*Een minderjarig kind kan voorlopig alleen behandeld worden als deze zelfstandig naar de kapper kan gaan (dus zonder begeleiding van ouders/verzorgers etc.) OF als het minderjarige kind zelfstandig naar de kapper kan gaan en de ouder/verzorger etc. gelijktijdig een afspraak heeft en het kind geen enkele ondersteuning nodig heeft van de ouder/verzorger etc.
*Mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door één volwassene tot aan de deur.
*Handen wassen met zeep direct na binnenkomst. 
*Handen wassen met zeep na toilet gebruik. 
*Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
*Groet zonder aanraking (geef geen hand, kus of knuffel).
*De jas wordt door de klant zelf opgehangen op de kapstok.
*De toegangsdeur wordt door de klant zelf open en dicht gedaan.
*Het dragen van een medisch mondkapje is volgens overheidsbesluit niet verplicht. Vooralsnog volgen wij dit besluit. Alexander Hairstylers behoudt zich het recht voor om hierin een andere keuze te maken op een later moment.
*Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).
*Volg altijd de aanwijzingen van al onze medewerkers.
*Tussentijdse wijzigingen voorbehouden.
Wij vinden het “vervelend” dit protocol te moeten hanteren, maar rekenen op alle begrip van onze klanten. Alleen op deze manier kunnen wij, op een zo’n veilig mogelijk manier voor onze medewerkers en klanten, iedereen weer van mooi haar voorzien.
#staystrong #staysafe

Team Alexander Hairstylers
©2020 Alexander Hairstylers