Corona protocol Alexander Hairstylers
Bekijk het protocol voor aanvang van de afspraak nogmaals. Er kunnen tussentijdse wijzigingen hebben plaatsgevonden.

Voor onze klanten zijn de volgende basisvragen essentieel om de salon te mogen bezoeken voor een afgesproken behandeling:
*Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
*Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
*Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
*Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
*Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
Als 1 van bovenstaande vragen met JA beantwoord moet worden, dan kan een klant niet in de salon komen. Mocht er ondertussen een afspraak staan ingepland meld dit dan zo snel mogelijk om de afspraak uit te stellen totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Al onze medewerkers mogen deze vragen ook stellen bij binnenkomst in onze salon voorafgaand aan een behandeling. Bij geringe twijfel zullen zij, spijtig genoeg, toch moeten besluiten de afspraak/behandeling uit te stellen.
Aanvullende bepalingen protocol: lees ze hier 
©2020 Alexander Hairstylers