Corona protocol Alexander Hairstylers
Voor onze klanten zijn de onderstaande basisvragen essentieel om de salon te kunnen bezoeken voor een behandeling. Daarnaast geldt er een protocol. Bekijk het protocol voor aanvang van de afspraak nogmaals. 
Er kunnen tussentijdse wijzigingen hebben plaatsgevonden.
Corona protocol Alexander Hairstylers
Indien je één van bovenstaande vragen met "ja" moet beantwoorden, dan is een salonbezoek momenteel helaas niet mogelijk. 
Gevaccineerd en/of recent negatieve corona test? 
Ook al ben je ondertussen 1 of 2 keer gevaccineerd of heb je een recente negatieve (=positieve) coronatest uitslag gehad, met bovenstaande klachten is een salonbezoek momenteel helaas niet mogelijk.
Ook al heb jij wellicht ondertussen een vaccinatie, dan nog kan je het coronavirus aan onze klanten en medewerkers overbrengen tijdens je salonbezoek. Klachten zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten klinken wellicht niet direct ernstig, maar zodra wij zelf deze klachten ervaren, mogen wij niet werken, moeten we ons laten testen, en moet wellicht de salon op last van de gemeente, GGD of RIVM verplicht sluiten. 
Wij rekenen op ieders begrip en maken graag een nieuwe afspraak met je. 

Al onze medewerkers mogen deze vragen ook stellen bij binnenkomst in onze salon voorafgaand aan een behandeling. Bij geringe twijfel zullen zij, spijtig genoeg, toch moeten besluiten de afspraak/behandeling uit te stellen.
Aanvullende bepalingen protocol: lees ze hier 
©2021 Alexander Hairstylers